26 de maig del 2011

ALMOGÀVER AUTOSUFICIENT

L’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades organitza el dissabte 28 de maig la cursa Almogàver Autosuficient 2011, la modalitat competitiva de El Brogit de la Vall, tota una descoberta de la Vall del riu Brugent, a les Muntanyes de Prades. El repte consisteix en realitzar el total dels 67,7 km i 2.820 m de desnivell en menys de 17 hores, emulant els guerrers almogàvers.

Almugavers son gents que no viven sino de fet de armes, ne no stan en viles ne en ciutats, sino en muntanyes e en boschs; (...) e sofferen moltes malenances que als altres homens no porien sostenir; que be passaran a vegades dos jorns sens menjar, si mester los es; e menjaran de les erbes dels camps, que sol no s'en prehen res.



Així doncs, aquest divendres la Montse i un servidor ens desplaçarem cap a la Riba per tal d'afrontar aquesta cursa.

Així acabarem el mes de maig amb una bona col·lecció de km acumulats.
Pel que fa el juny m'ho prendré com un repòs actiu pel que fa a curses / ultres, no pas per la Montse que té l'intenció de fer la Reus-Prades-Reus el 5 de juny, o sigui, la setmana següent a Almogàvers.


El cap de setmana del 11 i 12 de juny  tenim intenció de fer la ruta dels císter en BTT i en dos dies, per disfrutar del paisatge.


El cap de setmana del 18 de juny farem plegats la nocturna Fredes - Paüls



i aquest serà el "planning" de juny. El juliol "otro gallo cantará...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada