16 de març del 2011

I ULTRA TRAIL LES FONTS

Aquest cap de setmana tornem cap a les terres de l'Ebre ja que es celebra la primera edició de la Ultra Trail de les Fonts. Una Ultra per etapes (3), com la Costa Brava Extrem Running però en versiò més econòmica.
L'Ultra comença el divendres 18 amb la "Nocturneta". Punt de sortida, Casal Xertolí de Xerta a les 21:00. 23 km i 350 m. de desnivell positiu que transcorren pels nuclis de Xerta i Aldover.



En acabar, dutxa, menjar una mica i a dormir ràpid ja que l'endemà toca l'etapa reina i comença a les 06:00. "Trail de les Fonts". Punt de sortida, Casal Xertolí, 54 km per endavant i 3.000 m. de desnivell positiu que transcorren pels nuclis de Xerta, Paüls i Alfara de Carles.



En acabar, l'organització ens ofereix unes xerrades sobre la ultradistància a càrrec de:
 - Elena Ferreres - PTL Petite Trote a Leon (Ultra Trail du Montblanc)
 - Albert Giné - Marathon des Sables
 - Jaume Terés - Tor des Geants
A les 22:00 soparillo al Casal i a dormir per l'endemà acabar amb la tercera etapa. En la darrera etapa l'organització ha estat una mica més benevolent i ens deixarà dormir una mica més. "Cursa de les Fonts" (3a edició de la cursa que forma part de la Lliga de curses de muntanya de les terres de l'Ebre). A les 08:00 tret de sortida des desl Casal Xertolí per afrontar 27 km amb 1.700 m. de desnivell positiu, que transcorre per les rodalies del terme de Xerta.



En total surten uns 102 km i uns 5.000 m. de desnivell positiu. Benvinguda UTF!!.

2 comentaris:

  1. Enhorabuena chicos!!! Enrí, no paras ni un fin de semana. Este año te vas a volver a salir!!!
    Nos vemos pronto. Un abrazo

    ResponElimina