14 de març del 2012

II UT LES FONTS

120 km 6.000 m+
Xerta, 9,10 i 11-3-12

Aquest cap de setmana passat es va celebrar la segona edició de l'UT Les Fonts. Com a novetat d'aquest any la segona etapa s'incrementava en km i desnivell i es passava per la població de Prat del Comte. Aquest any la Montse es va animar a fer-la tota ja que l'any passat només  va fer la trail (segona etapa). Malhauradament no va poder acabar la segona etapa a causa dels exigents talls horaris. Tot i així i sent conscient que no podria ser finisher de l'ultra, el diumenge va sortir i va acabar la cursa dignament.
Sens dubte aquesta ultra és la més dura de tota la província de Tarragona i no només per distància i desnivell sinó pel terreny i els pendents. Potser per això i pel format en etapes la fa tan atractiva i personalment li auguro un gran futur. De fet aquest segon any ja ha crescut en número de paticipants i la seva procedència. En fi! una ultra digne per formar part de la Lliga catalana de curses d'ultrarsistència, per duresa, pels llocs on transcorre i sobretot per la organització ja que i segons el meu parer, guanya en qualitat a més d'una i de dues de les que hi formen part. Llarg futur a l'Ut les Fonts!!
Ha estat un molt bon cap de setmana en el que ens hem retrobat amb molts amics i coneguts i ens ho hem passat d'allò més bé. També ens ha servit per veure que la gent no està quieta i que ens hem de posar les piles ja que es pot dir que ja han arribat les curses. La gent està molt forta !

Etapes:
 - Nocturneta 09-03-12, 21:00, (Xerta, Aldover) 23 km i 350 m +
 - Trail 10-03-12, 06:00, (Xerta, Paüls, Prat del Comte, Alfara de Carles) 70 km i 4.000 m+
 - Cursa 11-03-12, 08:00 (Xerta) 27 km i 1.650 m+




més fotos al face

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada