3 de setembre del 2011

ALEA JACTA EST

S'està acabant l'estiu i s'acosta l'hora de gaudir (vacances!!!). Pel que fa l'agost a part de calurós i molta xafogor tant la Montse com jo hem fet alguna coseta que altra. Per una banda i juntament els companys troterus i amb en Marc OT, el cap de setmana del 20 d'agost vam anar a fer una volteta pel Parc Nacional d'Aigüestortes.
En principi havíem de fer una volta dissabte i una altra el diumenge i es tractava de fer un bucle o un vuit per les muntanyes on transcorre la carros de foc. Finalment ens vam "rajar" o més ben dit, em vaig "rajar" i amb la volteta del dissabte ja en vaig tenir prou. Aquí us poso l'altimetria i la zona per la que vam brandar encara que no surt tot el recorregut. És lo que té el forerunner 305, que amb 12 horetes en té prou...



 

Finalment ens va sortir una volta d'uns 42 km i uns 3400 + "grosso modo". Vàrem sortir el dissabte a les 06:10 de l'aparcament d'Espot on ja no deixan avançar amb vehicle particular i vam pujar cap al refugi d'Ernest Mallafré. Refugi d'Estany Llong, Coll de Contraix (2745 m.). En aquest punt els compis van anar a fer el cim del Contraix, mentre la Montse i jo feiem la mona per les tarteres del Contraix, ja que ens vam equivocar de coll. Baixem cap al refugi de Ventosa i Calvell, mengem una mica i seguim pel Port de Caldes fins el refugi de Colomers. En aquest punt agafem el Port de Ratera fins el refugi d'Amitges i des d'aquest punt ja retornem a l'Estany de Sant Maurici i el punt de sortida.
Bon entrenament en bona companyia i per part meva últim entrenament en alçada abans la Tor Alea jacta est.
L'última setmana d'agost hem estat a les Borges blanques per tal de participar a la III Travessa Borges Montblanc una travessa de 51,4 km i uns 1.200 m+. Molt corredora i molt de color verd (OT POWER). Divertida i ràpida amb molt bones "sensations" per part de la Montse amb 07:15 hores i per part meva amb 05:09 hores. Esperarem la crònica de la Montse ja que com de costum, ella va fer amics, en Xavi de Flix i no sé qui més, ella coma la San Miguel...
 Comença a notar els resultats ara que he deixat les sèries.....   
                                                                                  ...15 cigarrets al dia era una càrrega molt dura

 


















A falta d'una setmana per la Tor, ja es pot dir que el peix està venutla carn d'olla està servida o que ja podem tirar l'aigua a l'arròs. O sigui, d'aquí una setmana, sant tornem-hi. A passar son, cansament, dolor, fred, gana, hores de solitud, de pujar, de baixar, de patir, de gaudir.... com mola!!!
i què millor que uns vídeos que va fer la Montse l'any passat, previs a la sortida, per vibrar una mica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada