6 de febrer de 2011

I LA SETMANA QUE VE... ITV


Aquesta setmana entrant i tenint ja a sobre Canàries, Xerta... és una bon moment per fer una posada a punt de la màquina, o més ben dit, de la tartana.
Per començar farem una visita al massatgista, que aprofitant la grapejada li demanaré que m'ensenyi a posar l'embenat kinesio tapping (aquell de colorets). N'he sentit de tots colors i com en tot, hi ha defensors i detractors. Els n'hi ha que diuen que els va la mar de bé ja que amortitza els impactes musculars sobre l'articulació i fa que l'impacte no sigui tan agressiu.


Per contra, hi ha qui opina que no els fa cap efecte i, els hi ha que amb l'embenat de sempre els va bé. Fa un temps vaig comprar un pack que incloïa tres rotlles i un llibre que t'explica les diferents utilitats d'aquest tipus d'embenat, però tot i així m'estimo més que m'ho expliqui una persona que hi entengui com en "Fernandu". A part, amb el tema genolls sembla que la toqui, ja que ha estat operat i un dia em va oferir unes explicacions del mecanisme de la ròtula prou interessants. Independetment que això funcioni o no, només per l'efecte placebo ja pot ser interessant.Seguint amb la ITV, aprofitaré per anar al podòleg a que em faci un estudi de la petjada i m'indiqui si em calen plantilles o no. Sembla ser que el dolor als genolls pot venir per moltes raons i una d'elles és la manera com clavem les urpes al terra. Faré una visita a en "Macón" de Tarragona ja que més d'un me n'ha parlat prou bé i aprofitatnt l'avinentesa li diré que em "foti un vistassu" a la nova ungla 2011 del dit gros, ja que em fot mal la punta del peu i no sé si haurá sortit prou bona. Tot serà que m'hagin de tallar el dit.. Aquí us deixo el model d'ungla que vaig fer servir el 2010.

I si la ITV surt favorable aquest mateix mes, amb la Montse ja començarem a recopil·lar quilòmetres. El dia 12/02/2010 es realitza el reconeixement d'una de les etapes de la I UT Les fonts. Concretament la "trail" amb 55 qm i un desnivell de 3.000+. Si hi ha algú interessat (dissabte 12/2/11 a les 07:00 davant el casal Xertolí, temps previst: entre 12 i 13 hores, amb un parell d'avituallaments sòl·lids).
L'altre opció i molt interessant però que malauradament no hi podré anar per motius laborals és "l'entrenu" que propose en Joan d'Obrint Traça i en Jaume del Trote extrem pel 19/02/2011. És tracta de fer la ruta del Carrasclet (el bandoler més famós de les nostres contrades (PR-C 88), de Capçanes (Priorat) fins a Reus (Baix Camp) [76km D+2400m]. Deixo l'enllaç per si hi ha algú interessat:

 - entrenu OT / TE ruta del Carrasclet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada