13 de febrer del 2011

ENTRENAMENT MACOT, MACOT...

El dissabte 12/2/11 la Montse i un servidor vam anar a Xerta a fer un reconeixement del trail de Xerta que es celebra el 19 de març. Concretament és la segona etapa de la Ultra trail Les Fonts. Aquesta etapa consta d'uns 53 qm i uns 3000 m de desnivell positiu, que sumats a l'etapa del dia anterior i la posterior sumen uns 105 qm i uns 5000 m de positiu (macota, macota...).
A les 07:00 ens reuníem davant el casal xertolí amb en Karim (organitzador de la cursa) i amics de les terres de l'Ebre (majoritàriament del Trail UEC Tortosa), també vam retrobar-no amb en Sebastian de Vinarós..., un altre lluitador caigut a la Tor 2010 i com no! aquest any hi torna.
Agrair des d'aquí les explicacions d'en Karim i la bona companyia dels ebrencs, que tot i ser un entrenament, vam comptar amb dos avituallaments sòl·lids molt ben parits. Al loro! amb la UT Les Fonts que de ben segur serà ben dureta. De fet i segons en Karim, la primera etapa és molt corredora, vint i pico quilòmetres per 300 i pico de positiu, cosa que si no dossifiques, l'endemà ho pots pagar i, per acabar de rematar el diumenge la cursa de les Fonts (tercera etapa) uns trenta quilòmetres amb uns 1.700 de positiu.

La Montse ens relata:
Més que entrenament macot, jo el qualifico com a durot.. durot.. Encara que ara em sento satisfeta de haver-lo realitzat vaig tindre un moment de crisi on pensava deixar-ho estar, pero dóno gràcies al recolsament d'en Karim i sobretot de l'Enric, a més a més dels demés companys de reconeixement del trail, que a més de acompanyar-me en aquesta aventura em van fer riure una estona!! Una birra per cel·lebrar-ho!! Fins molt aviat ebrencs!!

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada