15 de desembre de 2010

6 HORES DE CALELLA


El 05/12/2010 la Penya 100 km D.C. va tornar a organitzar les sis hores d'ateltisme en ruta de Calella en la que em vaig estrenar en aquesta modalitat. La prova consistia en córrer / caminar al llarg del passeig marítim de Calella en un cicuit de 3 km durant sis hores. A les 09:00 es donava el tret de sortida als prop de 50 corredors que vam disputar la prova. Vàrem tenir un temps ennuvolat però la pluja ens va respectar. L'únic empipador va ser a partir de les 3 o 4 hores que es va girar un vent que a l'anada ens xocava de cara.


L'experiència va ser positiva. Les primeres tres hores van serv prou còmodes a un ritme mitjà de  05:30 el km i les tres últimes hores, m'arrossegava com podia. Tot i així, estic content del resultat, vaig fer 61 km, quedant 9è de la general i primer de la meva categoria. Cal dir però, que en aquesta modalitat tothom guanya i en cap cas es respirava ambient de competitivitat. Tot el contrari, era un ambient molt familiar on tots els corredors ens animàvem quan ens anàvem creuant. La organització fantàstica, molt bolcats en l'esdeveniment. Cal fer esment que aquesta gent també organitza els 100 km en ruta de Calella, normalment a finals del març:

http://penya100kmdc.blogspot.com/2010/03/clasgen100km-calella-2010.html

Així doncs, he optat per realitzar aquesta prova en contra de la mitja de Salou, més acord a les meves característiques. No com la Montse, que ella si que va disputar la mitja marató de Tarragona i ara ja pot dir que és MITJA MARATONIANA. Després de l'intent fallit (al km 17) de l'edició del 2009, aquest any SÍ!. La Montse va finalitzar la mitja en un temps de 02:18:37. FELICITATS !

video arribada Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada