25 de novembre de 2010

ACABANT EL 2010 I DEFININT EL 2011

El 14/11/10 la Montse i un servidor vàrem participar a la primera edició de la Marató Costa Daurada amb punt de sortida al Port Aventura (Vila-seca) per anar a Salou, Cambrils i tornar, un total de dues vegades. La Montse va participar en la modalitat 10 k, amb un temps de 57:23 (bona preparació de cara la mitja marató de Tarragona que es celebra aquest proper 28/11/2010). Jo vaig participar en la modalitat marató i la vaig acabar amb un temps de 3:37:39. Satisfet de la marca ja que la vaig preparar les tres setmanes prèvies. Pel que fa la organització, cal felicitar a Runner's world Tarragona, tant la recollida de dorsals, bossa del corredor, senyalització, voluntaris i avituallaments, van estar a l'alçada. Pel que fa a participació crec recordar que en la marató hi havia vora els 600 corredors i la de 10 k, uns 700. Per acabar l'any suposo que participaré a la mitja marató de Salou que es celebra el 12/12/2010. Així doncs, acabarem l'any amb asfalt, per agafar ritmet.

Ara ja toca mirar el 2011, sobretot tema muntanya i més concretament "ultra".
La que ja està confirmada (inscripció realitzada) és la primera i que serà el març, a les Canàries, la coneguda transgrancanaria  (123 km i 8.500 m de desnivell acumulat) que aquest any, com a novetat, el patrocinador principal és The North Face, amb la qual cosa li donarà un cert "catxé" (Lizzy Hawker i probablement Sebastian Chaigneau). Així TNF amplia el seu ventall de curses de muntanya afegint-hi l'hivern. El mateix mes i dues setmanes després la la TGC, es celebra molt a prop de casa la I Ultra trail les Fonts, a Xerta. Una cursa amb un format nou, 3 etapes en 3 dies, del divendres la nit fins al diumenge al migdia (la participació en aquesta anirà en funció de com acabi la TGC.
Seguint el juny amb la ultra trail maestrat extrem (115 km i 3.500 m de desnivell positiu),
seguint (i repetint)
Pel que fa juliol, la idea és tornar a Andorra a acabar la feina.. El 2011 tenen la intenció d'incloure una nova cursa La ronda dels cims, una ultra de 170 km i uns 11.000 de desnivell positiu en un temps d'unes 60 hores (pinta bé). En tot cas i segons com vagi la cosa, sempre queda a la recambra tornar a Euskadi a repetir  Ehunmilak (molt recomanable) (168 km i 11.000 m de desnivell positiu). Tant Ehunmilak com Andorra es celebren del 15 al 17 de juliol.
I la guinda del pastís..  és tornar a Cormayeur... bé, segons si aquests valdostans es decideixen a celebrar la Tor des geants anualment  ja que inicialment es deia que seria bianual. Però algunes fonts apunten que el 2011 hi hagi Tor, vist l'èxit de participació d'enguany.
En tot cas, i si no hi hagués Tor pel 2011, probablement la guindilla del pastís sigui tornar a la UTMB (166 km i 9.500 m de desnivell positiu) o bé ( per primera vegada) la GRP (160 km i 9.415 m de desnivell positiu).
Lògicament, tots aquests reptes estan subjectes a canvis en funció de l'estat físic (lesions), disponibilitat horària (vacances). Crec que són objectius assequibles ( a excepció de Tor, ja que això ja són paraules majors), si les lesions em respecten i l'entrenament és l'adequat. M'havia plantejat de cara la preparació per la Tor, l'Al Andalus Ultra trail (una carrera per etapes (5 dies) d'uns 220 km pel sud d'Espanya) però al veure el preu de la inscripció (800 leuros) m'han passat les ganes. El dia que tingui algun sponsor ja hi aniré... jajajaja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada