16 de maig del 2012

COMENÇA LA TRALLA

Ja ha passat el primer quadrimestre i aquests quatre mesos que venen toca festival de km, una cursa per mes i curses prou maques. Un pro o un esportista amb una adequada planificació  parlaria de macrocicles, de fi del primer macrocicle i inici del segon amb els corresponents mesocicles i els microcicles. En el meu cas parlaré de fi del fred i inici del bon temps (per dir-ho d'alguna manera). Aquests quatre mesos han servit per acumular suficients km com per acabar amb garanties les 4 properes curses. Si les lesions ens respecten clar, perquè de moment ja vaig amb el bessó dret tocat (és el que té no tenir una adequada planificació).

De moment, la setmana que ve, marxem amb la Montse cap a a Menorca per participar en una ultra nova, la trailmenorca camí de cavalls. Ja comença a ser una tradició el fet de visitar una illa a l'any i de pas participar en alguna cursa. Vam començar el 2010 amb Mallorca i la ultra Serra de Tramuntana, el 2011 a Gran Canaria a fer la Transgrancanaria i enguany a a Menorca a participar a la cursa més llarga d'Espanya (o si més no això és el que diuen ells) en format non stop. Fins el moment crec que la més llarga era la Ehunmilak, doncs aquesta la guanya per uns 18 km, no pas per desnivell, ja que amb els 185 km de distància que compta té un desnivell positiu de 2.863 m (o sigui, és plana) i la Ehunmilak en té uns 11.000. No ens barallarem perquè la idea és fer les dues. No sóc partidari de repetir curses a no ser que siguin les que tenim a casa o que es tracti d'una cursa que m'hagi captivat prou. Doncs el 2010 vaig fer la Ehunmilak i malgrat haver acabat amb els peus trinxats em va agradar molt, tant que aquest any hi tornem, la Montse a fer la G2haundiak i un servidor la Ehunmilak.
Aquest és el planning pels propers quatre mesos:



MAIG - TRAIL MENORCA CAMI DE CAVALLS


Enric


Montse


JUNY- ULTRA TRAIL EMMONA, I CAMPIONAT DE CATALUNYA FEEC-LAFUMA

Enric


JULIOL - EHUNMILAK - G2HAUNDIAK
Enric

Montse


AGOST - LE GRAND RAID DES PYRENEES - RAID

Enric


Doncs aquesta és la idea que portem tant la Montse com jo i si les lesions ens respecten allà estarem. La Montse farà el trail sud a Menorca de 91 km i la G2haundiak a Euskadi de 88 km. Jo faré la resta, resumint dues de 100 milles, Emmona que potser és a la que li tinc més respecte i la cirereta del pastís: GRP modalitat Raid, en equip amb companys vascos, tots tres TOReros: en Edu, en Javi i en Yosu. Aquesta modalitat és nova d'enguany i vindria a ser com un Petite trote a Leon de l'Ultra trail du Montblanc, però en versió una mica més reduïda:  240 km i 16.000 m+.
A veure com va...


1 comentari:

  1. Enric, felicidades, por muy poco no te ví llegar a meta.

    Montse, me dijeron que tuviste que dejarlo, ya tienes una perfecta excusa para regresar y desquitarte. Pero ya he leído en el blog de Edu que te volviste con el zurrón lleno -jeje-.

    Un abrazo y hasta la próxima
    Albertxo, el compi de Beasko en Tor de Geants (de Oñati)

    ResponElimina