28 de març del 2010

TOR DES GEANTS 2010

A menys de sis mesos del principal objectiu per aquest 2010, sense oblidar Ehunmilak... unes imatges per anar fent boca:

la tua impronta sul sentiero segue quelle lasciate in mille anni di storia...

Una carrera a los pies de las cumbres más altas de los Alpes

El primer endurance trail de montaña en una sola etapa
La primera carrera de recorrido circular que atraviesa toda una región
330 kilómetros de senderos alpinos
24.000 metros de desnivel positivo
34 términos municipales cruzados
25 puertos a más de 2.000 metros de altitud
30 lagos alpinos
2 parques naturales de 300 a 3.300 metros de altitud
7 bases de descanso
43 puntos de avituallamiento
Un acontecimiento con características únicas.


27 de març del 2010

AIXÒ JA ESTÀ AQUÍ

Queden 12 dies i vaig tocant de peus a terra, com patiré. Portem tres mesos i pel que fa entrenaments, m'he tocat bastant la faba. Un parell de curses de la Lliga de Terres de l'Ebre i para de contar. La tirada més llarga que he fet, d'uns 30 km... bufff!!
Bé, farem el que podrem i a patir!


Per una banda, a l'Enric li toca això:












i per altra banda, a la Montse li toca això:

7a MARXA LA SELVA DEL CAMP



La 7a Marxa La Selva del Camp — Muntanyes de Prades, a celebrar el 27 de març de 2010, és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya que té per objectiu efectuar aquest recorregut en un temps limitat. El recorregut és de 67,5 Km. senyalitzats i 4.900 m. de desnivell acumulat, que transcorre per les Muntanyes de Prades amb sortida i arribada a La Selva del Camp.

Avui a les 05:20 la Montse es desperta per tal de participar al seu repte més important fins el moment. En principi és un entrenament per la UTST, però es clar, segons com es miri, ja que la Selva són 67 km i a Mallorca són 52.
ÀNIMS!!


FELICITATS MONTSE !


La Montse finalitza dignement La Selva - Prades - La Selva amb 13 hores


15 de març del 2010

12/03/2010 EXCURSIÓ PER LA MUSSARA



Avui tocava entrenament llarg previ a l'UTSM (Montse i Enric) i marxa de la Selva (Montse). L'intenció era Vilaplana-Mussara-Prades-Tossal de la Baltassana. Hem pujat a la Mussara per les Tosques i a mesura que pujavem el gruix de neu augmentava. Dalt a la Mussara el gruix era d'uns 20 cm. Finalment hem optat per gaudir de la neu i fer una volta direcció La Febró i han sortit uns 16 km. No era el que volíem però vist el volum de neu no era qüestió de liar-la gaire. Pel PR, impressionant, no hi  havia cap petjada humana, tant sols d'algun senglar. Per cert, la Lola ja té 3 mesets. A veure si es fa gran d'una vegada i deixa de rosegar-ho tot.

 
                               

5 de març del 2010

Presentació oficial de la Lola




Suposo que ja m'estava fent esperar massa. Jo sóc la Lola i també em veureu per aquí.
Sóc una preciosa exemplar de braco alemany i tinc uns dos mesets i mig ( a les fotos potser encara no tenia els dos mesets). Vinc d'Almería i m'he afincat per aquí. De moment només em dedico a menjar, cagar, dormir i donar pel culet (que en sé una estona), però la intenció és que quan tingui vora un anyet comenci a córrer amb la Montse i l'Enric. De fet la Montse comença a interessar-se en això del canicross.